ORDU / ÜNYE - Fevzi Çakmak Ortaokulu

Fevzi Çakmak Ortaokulu

Fevzi Çakmak Mahallesi Eğitim Sok. No 30/1 Ünye /Ordu
Vizyon
Fevzi Çakmak Ortaokulu olarak,ilimiz ortaokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü,çalışanlarının ve öğrencilerinin kişisel gizliliğine ve güvenliğine önem veren ve güncel teknolojileri eğitim ortamına her türlü dahil eden, müşteri memnuniyetini prensip edinen,konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi, A kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak.
Misyon
Fevzi Çakmak Ortaokulu olarak, çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını geliştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, iyi birer dijital vatandaş olmaya istekli , çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim